گروه اقتصادی: رییس هیات مدیره کانون صنعت زنبور عسل کشور خاطر نشان کرد: حذف استاندارد اجباری بر تولید عسل باعث توقف صادرات عسل شد.به گزارش ایلنا، عفت رییسی سرحدی با اشاره به دلایل توقف صادرات عسل، گفت: عسل ایران جزو طبیعیترین عسلهای تولید شده در جهان محسوب میشود که همواره مشتریان خاص ...
گروه علمی: پژوهشگران روسی، حسگر جدیدی ابداع کردهاند که میتواند میزان خطرناک یک ماده شیمیایی را در عسل شناسایی کند.به گزارش ایسنا، پژوهشگران "دانشگاه فدرال اورال" (Ural Federal University) روسیه، حسگری را برای تشخیص ترکیب شیمیایی "نیتروبنزن" (Nitrobenzene) در مواد غذایی ...
گروه علمی: منابع پزشکی به سوال بسیاری از بیماران دیابتی مبنی بر اینکه آیا میتوانند از عسل یا سایر منابع طبیعی به جای قند استفاده کنند، پاسخ دادهاند.متخصصان همیشه به بیماران دیابتی توصیه میکنند برای کنترل سطح قند خون و جلوگیری از آثار منفی این عدم تعادل که بر اندامهای مختلف بدن ...
گروه علمی:منابع پزشکی به سوال بسیاری از بیماران دیابتی مبنی بر اینکه آیا میتوانند از عسل یا سایر منابع طبیعی به جای قند استفاده کنند، پاسخ دادهاند. متخصصان همیشه به بیماران دیابتی توصیه میکنند برای کنترل سطح قند خون و جلوگیری از آثار منفی این عدم تعادل که بر اندام های مختلف بدن انسان ...
گروه اقتصادی: مدیرعامل اتحادیه سراسری زنبورداران ایران با بیان اینکه ۳۰ تا ۵۵ درصد از جمعیت زنبورهای عسل بر اثر عواملی چون خشکسالی، بیماری، سمپاشی و عدم تامین به موقع نهاده مورد نیاز تلف شدند، گفت: در برخی از فصول سال یعنی زمستان و پاییز که دسترسی به گرده گل دشوار میشود بایستی تغذیه زنبورها ...
گروه سلامت:عسل در کنار خواص بی نظیری که دارد، میتواند سلامتی بدن را به مخاطره بیندازد. عسل یکی از بهترین جایگزینها برای شکر است. با این حال، حتی ارگانیکترین عسل نیز دارای درصدی شکر است و زیاده روی در مصرف آن میتواند برای بدن مضر باشد. عسل از آب، فروکتوز، گلوکوز، آنزیم ها، ویتامین...
گروه علمی:عسل در کنار خواص بی نظیری که دارد، میتواند سلامتی بدن را به مخاطره بیندازد.عسل یکی از بهترین جایگزینها برای شکر است. با این حال، حتی ارگانیکترین عسل نیز دارای درصدی شکر است و زیاده روی در مصرف آن میتواند برای بدن مضر باشد. عسل از آب، فروکتوز، گلوکوز، آنزیم ها، ویتامین...
گروه علمی: پژوهشگران با انجام یک مطالعه مروری ترکیبات طبیعی و غیر طبیعی موجود در عسل را مورد بررسی قرار دادند.به گزارش ایسنا، بالا بودن تقاضا برای مصرف عسل طبیعی و همچنین بالا بودن قیمت عسل طبیعی، باعث شده که سودجویان عسل صنعتی تولید کرده و آن را تحت عنوان عسل طبیعی وارد بازار مصرف کنند. آلودگی...
گروه علمی: عسل بهطور متوسط ۸۰درصد قند دارد. زنبورهای عسل با استفاده از شهد گلها عسل تولید میکنند. هزاران سال است که مردم از فواید و خواص بینظیر عسل بهرهمند شدهاند. بررسیها نشان داده است که مصرف عسل حساسیتهای فصلی و همچنین زخمها را درمان می...
گروه علمی: پزشکان در مقالهای به بررسی این موضوع پرداختند که چه مقدار عسل میتواند بدون آسیب رساندن به سلامتی مصرف شود. دانشمندان روسی معتقدند که برای اینکه به خود آسیب نرسانید، نباید بیش از دو قاشق غذاخوری عسل در روز بخورید. دوز بیشتر از این مقدار میتواند به بدن شما آسیب برساند.
پروفسور ...
گروه علمی: ترکیب دو ماده خوراکی عسل و سرکه سیب باهم یک معجون قدرتمند و ارزشمند میسازند.سرکه سیب و عسل دو ماده طبیعی شگفتانگیز هستند که فایده زیادی برای سلامتی دارند. این دو ماده به شکل خام میتوانند طیف گستردهای از مشکلات مربوط به سلامتی را درمان کنند. با ترکیب کردن سرکه ...
گروه سلامت: برخی از مواد غذایی که معمولا همیشه در دسترس هستند میتوانند به عنوان درمانهای خانگی استفاده شوند.درمان های خانگی از راه حل های ایده آل برای برخی از بیماری های جزئی مانند سوختگی های جزئی، بثورات گرمایی، خشکی، سردرد و یا دردهای معده است.موادی مانند نعنا، سیر و عسل نیز از جمله موادی ...
گروه علمی: پژوهشگران در پژوهشی تازه، علت مقاومت عسل در برابر التهاب و پف کردگی را کشف کردند. پژوهشگران به تازگی در پژوهشی جدید متوجه شدند چرا در صورتی که از عسل به عنوان پماد استفاده شود، در برابر التهابها و پف کردگی مقاومت میکند.در طول سالیان، دانشمندان تلاش کردند تا عسل را مورد بررسی قرار ...
گروه علمی: صبحانه مهمترین وعده غذایی انسان در طول روز است. میزان انرژی و کارآمدی انسان در ابتدا و طول روز بستگی به صرف صبحانه دارد.خوردن صبحانه بسیار مهم است، اما مهمتر از آن چه چیزی خوردن در ابتدای صبح است.در شروع روز دستگاه گوارشی شما پس از یک استراحت چند ساعته خالی و آماده فعالیت است....
گروه سلامت: مشکلات تنفسی نسبتا شایع هستند. از جمله موارد اصلی در این زمینه می توان به سرفه، آنفلوآنزا، سرماخوردگی، التهاب لوزه و خلط اشاره کرد. اگر به طور مکرر از این شرایط رنج می برید، استفاده از عسل یکی از گزینه هایی است که می تواند به مراقبت از سلامت تنفسی شما کمک کند. باید به این نکته توجه داشت ...
گروه علمی: عسل و دارچین دو مورد از قدرتمندترین مواد داخل آشپزخانه هستند که از دیرباز با طب سنتی چین و آیورودا همراه بودهاند. هر کدام از آنها خواص شگفتانگیزی برای سلامتی و زیبایی دارند. با ما همراه باشید تا با ۶ خاصیت بی نظیر ترکیب عسل و دارچین آشنا شوید.
کمک به بهبود زخم...
گروه علمی: یک مشاور تغذیه گفت: ترکیب عسل و سیاه دانه یک انتخاب خوب در دوران کرونا برای تقویت سیستم ایمنی بدن است.شهاب اولیایی، رژیم شناس و متخصص تغذیه اظهار کرد: عسل یک ماده غذایی بسیار مفید است که از خواص آن میتوان ساعتها صحبت کرد. آثار ضد ویروسی، ضد باکتری و ضد قارچی عسل تا حد زیادی ...
گروه علمی: در اولین آزمایش بین المللی بر روی تأثیر گیاهان در درمان کووید ۱۹، محققان پاکستانی، کانادایی، شیلیایی و امریکایی دریافتند گیاه سیاه دانه و عسل قادر به درمان نوع متوسط تا شدید بیماران کووید ۱۹ هستند.
محققان به خواص ضدویروسی این گیاه پی بردند. همچنین نتایج نشان داد سیاه دانه موجب کاهش تکثیر ...
گروه علمی: یک متخصص طب سنتی گفت: سبک زندگی درست، تغذیه مناسب و تقویت بدن و همچنین دوری از اضطراب منجر به سلامتی میشود و دیگر نیازی به تزریق واکسن آنفلوآنزا نیست.به گزارش فارس، ناصر رضایی پور، متخصص طب سنتی اظهار داشت: به افراد توصیه میشود به جای اضطراب زیاد و تزریق بیهوده واکسن آنفلوانزا،...
گروه علمی: انجمن متخصصان کودکان و نوجوانان آلمان اعلام کرد که مشکلات سرفه در کودکان میتواند با عسل برطرف شود، زیرا عسل یک داروی خانگی اثرگذار و بدون عارضه برای درمان عفونتهای دستگاه تنفسی فوقانی، به ویژه در کودکان است.با این حال، عسل برای کودکان زیر یک سال مناسب نیست، زیرا باکتریهای ...